Höststädning & fix på din tomt och i trädgård


Våra duktiga trädgårdsmedarbetare hjälper till att hålla fint och städat på din tomt och trädgård under hela säsongen så du får tid över till det, och de, som betyder mest för dig. Oavsett om du vill röja sly och trimma buskar, få gräsmattan klippt eller löven krattade så hjälper vi dig. Vi utför punktinsatser så väl som löpande arbete beroende på vad som passar dina behov bäst. Det mesta av arbetet på din tomt och i din trädgård är RUT eller ROT berättigat.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert! 

Gräsklippning | Trim & röj | 
Höststädning 
| Vårstädning | 
Trimma buskar & beskära fruktträd 


Kontakta oss

Höststädning 

Med hösten på ingång är det dags att göra din tomt och trädgård redo för en ny säsong. Vi hjälper dig att se till att du kan njuta av din tomt och trädgård oavsett årstid. Som alltid anpassar vi höststädningen efter dina önskemål och behov och kan bland annat hjälpa till med: 
  • Städa tomten från löv, skräp, grenar och andra lösa föremål
  • Röja sly och trimma 
  • Rensa rabatten från ogräs och göra den redo för hösten
  • Rensa och kratta gångar 
  • Samla upp trädgårdsavfall
  • Bortforsling av trädgårdsavfall
  • Beskärning av buskar och träd


Trim & röj

Har ormbukar och sly tagit över? Även om vi älskar vår fina natur kan den ibland ta över väl stora områden av din trädgård och tomt. Vi hjälper till att snabbt och effektivt röja och trimma undan oönskad växtlighet så som sly, ormbunkar och liknande från din tomt så den åter bli öppen och ljus. Självklart hjälper vi även till med bortforsling och övrig uppstädning av din tomt och trädgård. 

Gräsklippning 

Få saker är så härliga som en grön och nyklipp gräsmatta. Vi kan hjälpa dig med löpande abonnemang eller enstaka insatser och utöver klippning kan våra duktiga medarbetare såklart också hjälpa till att rensa och bekämpa ogräs samt mossa, vattna, gödsla och annat din gräsmatta behöver. Önskar du bortforsling är det såklart också möjligt. Tillsammans ser vi över just dina behov och anpassar en lösnings om passar dig och din tomt bäst! 

Buskar & träd

Behöver dina buskar och träd snyggas till och tas hand för att hållas friska och fräscha under många år framöver? Våra duktiga medarbetare hjälper dig att trimma dina buskar och beskära dina fruktträd efter dina önskemål. Beskärning av fruktträd görs såklart med anpassning till ditt träd och under vilken period det lämpar sig att det beskärs. Kontakta oss och berätta mer om dina önskemål och behov så tar vi fram en kostnadsfri offert och ett förslag anpassat efter din tomt och trädgård. 

Vad kostar det och hur går det till?

Kontakta oss så går vi igenom just dina behov och önskemål för att tillsammans se över tidsåtgång och ta fram en lämplig plan. Som alltid är de mesta av arbetet som utförs på din tomt RUT- eller ROT-berättigat. Vid behov gör vi gärna ett hembesök innan vi återkommer med en kostnadsfri offert. 

– Vi ser fram emot att få hjälpa dig!

Boka direkt genom att fylla i formuläret, skicka ett SMS eller ring TippMicke på 073 63 88 483.

Har du övriga frågor eller funderingar går det såklart också bra att maila oss på micke@tippmicke.se