Professionell 
trädfällning & stubbfräsning i hela Stockholm


Våra kunniga trädfällare hjälper dig oavsett om det handlar om ett enklare träd eller mer avancerade jobb samt sektionsfällning. Såklart kan vi också erbjuda bortforsling , stubbfräsning, intyg, beskärning/toppning och uppstädning av din tomt. Alla våra trädfällare och arborister är utbildade och vi innehar ansvarsförsäkring. Vi utför arbeten över hela Stockholm och erbjuder snabb, proffsig och trygg service.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert! 

Trädfällning | Sektionsfällning | 
Avancerad trädfällning
 | Bortforsling | Stubbfräsning | Beskärning & trädvård
Kontakta oss

Trädfällning i hela Stockholm

Oavsett om du ska ta bort ett sjukt träd, träd som lutar över ditt hus eller vill släppa in mer ljus på din tomt hjälper våra utbildade trädfällare och arborister dig. Eftersom varje träd och tomt är unik kommer vi alltid ut och gör ett besök, oavsett var i Stockholm du bor, för att gå igenom era önskemål och ge en kostnadsfri offert. För dig som utför jobb på din egen tomt där hus finns är arbetet med trädfällning RUT-berättigat. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, kort väntetid och säker trädfällning – såklart alltid med ett leende på läpparna och bästa service!

Sektionsfällning, avancerad trädfällning och trädvård

Vissa träd kan på grund av sin lutning, närhet till byggnader eller elledningar och placering kräva mer avancerad trädfällning eller sektionsfällning. Vid vårt offertbesök gör vi alltid en grundlig kontroll för att se hur vi på ett bra och säkert sätt behöver fälla just dina träd. Våra duktiga arborister hjälper dig även med trädvård och trädbeskärning. Säkerheten kommer alltid först och våra  medarbetare har den utbildning, erfarenhet och kompetens som krävs även för sektionsfällning och avancerad trädfällning.

Bortforsling & stubbfräsning

Vi hjälper dig med både bortforsling och stubbfräsning när träden väl är fällda. Vi ser till att din tomt blir uppstädad, stubbar tas bort och att avfallet tas om hand på ett korrekt sätt – tillsammans värnar vi om vår vackra miljö. Har du redan fällt ett träd men behöver hjälp med att få bort en eller flera jobb kan vi såklart också utföra endast stubbfräsningsjobb. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Säker & trygg trädfällning samt trädvård 

Vid trädfällning är säkerhet och kompetens A och O och vi kommer alltid ut och besöker dig innan vi genomför ett jobb för att kunna fälla dina träd på ett tryggt och säkert sätt. Våra medarbetare har de utbildningar som krävs för respektive uppdrag och såklart arbetar vi alltid under en ansvarsförsäkring. Vi utför säker och trygg trädfällning över hela Stockholm för så väl privatpersoner som företag.  

– Vi ser fram emot att få hjälpa dig!


Boka direkt genom att fylla i formuläret, skicka ett SMS eller ring TippMicke på +4673 638 84 83.

Har du övriga frågor eller funderingar går det såklart också bra att maila oss på hej@tippmicke.se